Intieme smeermiddelen en smeermiddelen om te kopen

Intieme smeermiddelen en smeermiddelen om te kopen

Intieme smeermiddelen en smeermiddelen – kopen

In de catalogus van onze winkel kunt u kiezen: intiem vaginaal glijmiddel, intieme massagegel, glijmiddel voor fisten, smeermiddel voor orale seks, glijmiddel voor anale seks en vele andere soorten producten met verschillend volume en eigenschappen.

Smeermiddel voor seks of smeermiddel (van het Engelse smeermiddel) − een hulpmiddel dat is ontworpen om de negatieve effecten van wrijving tijdens intimiteit te verminderen. Het gebruik van dergelijke drugs maakt seks gemakkelijk, aangenaam, veilig en zelfs interessant. Vermindert wrijvingskracht, vergemakkelijkt de introductie van de penis, vermindert ongemak.

Waarom heb je een smeermiddel nodig? Soms is de natuurlijke vloeistof afgescheiden door de vagina misschien niet genoeg. Er is niets engs of schandelijks. Volgens statistieken gebruikt tot 60% van de paren smeermiddelen voor seks, geniet en vermijdt veel problemen.

En sommige soorten en soorten seksuele relaties zijn over het algemeen moeilijk voorstelbaar zonder het gebruik van een glijmiddel. Bijvoorbeeld als het gaat om anale seks, aaien of masturbatie. Deze processen brengen plezier zonder pijn alleen met het gebruik van vet.

Er zijn talloze merken, merken en soorten smeermiddelen. Ze worden gedeeld door het type hoofdcomponent:

Op basis van water. Het wordt opgelost met water om dergelijk vet af te spoelen, het is niet nodig om zeep of ander reinigingsmiddel te gebruiken.

Siliconen gebaseerd. Bevat siliciumverbindingen. Langer behouden hun eigenschappen, maar afgewassen alleen met zeep

Op basis van olie. In de regel − natuurlijke producten met een sterk aroma en extra eigenschappen. Was het harder, ze kunnen vlekken, maar de moeite waard

Op een hybride basis. Combineer de componenten en eigenschappen van verschillende soorten smeermiddelen

Gelsmeermiddel − de meest voorkomende vorm van vrijgave. Dikke heldere of gekleurde vloeistof. Eenvoudig aan te brengen, langdurig. Het is handig om te gebruiken, maar je moet voorzichtig zijn. De gel is zeer vloeibaar, hij kan in een passievolle pas op het bed worden gespat.

Op type aanvraag:

Vaginale smering. Gebruikt door vrouwen tijdens klassieke, lesbische en sommige andere seksuele handelingen. Kan worden aangebracht op de vagina of op het object (orgaan) dat erin wordt ingebracht

Anale glijmiddelen. Dikkere en meer resistent, uitsluitend gebruikt tijdens anale geslachtsgemeenschap of masturbatie

Orale smeermiddelen. Van de vorige typen zijn ze verschillend omdat ze kunnen worden gegeten. In feite − voedselproduct

Voor aanvullende eigenschappen (één product kan meerdere tegelijk bevatten):

Op smaak. Met essentiële oliën of andere aromatische ingrediënten

Gekleurde. Kleurstof is toegevoegd

Beschermend. Hebben bacteriedodende eigenschappen

Versterking van opwinding

Langdurige geslachtsgemeenschap. Voortijdige ejaculatie voorkomen

gevoelig maken

pijnstillers

Intieme smeermiddelen en smeermiddelen om te kopen

Welk seks glijmiddel om te kiezen

Om het antwoord op deze vraag te vinden, moet je je seksuele ervaring zorgvuldig analyseren. En kies wat je het meest mist. U wilt bijvoorbeeld de sensaties verbeteren, een helderder orgasme krijgen. Neem vervolgens smeermiddelen voor intimiteit, voor meer genot.

Als u problemen ondervindt, moet u een middel nemen om uw erectie te versterken. Of andersom − iets dat opwinding vermindert om geslachtsgemeenschap zoveel mogelijk te verlengen. Of misschien wil je experimenten doen en moet je gewoon ‘makkelijker te krijgen’ zijn. Neem dan een eenvoudig glijmiddel voor seks, zonder kleur en geur. Maar met een goed glijdend effect.

READ  Silver Fox (Silver Fox) - vrouwelijke ziekteverwekker, instructie, prijs en beoordelingen van het geneesmiddel

Orale seks glijmiddel is beter niet te misbruiken. Het belangrijkste eigendom van dit product − onschadelijkheid bij het vrijkomen in het maag-darmkanaal. Het wordt meestal gemaakt op basis van natuurlijke oliën. Daarom zijn de glij-eigenschappen en enkele andere kwaliteiten van hem enigszins verminderd.

Glijmiddel voor anale seks kan de horizon van je seksuele fantasieën verruimen. De meeste vrouwen zijn op hun hoede voor dit soort relaties. En tevergeefs, want met goede smering veroorzaken ze geen pijn of ander ongemak. Maar ze kunnen ontelbare minuten van heldere orgasmen geven. En voor homoseksuele paren is dit product gewoon onmisbaar.

Masturbatie Gel − belangrijk en noodzakelijk product. Het vergemakkelijkt niet alleen het proces, maar brengt het ook naar een nieuw niveau, geeft speciale kleuren en sensaties. Zorg ervoor dat je het probeert en je zult begrijpen hoeveel je eerder hebt verloren zonder dit smeermiddel.

Wanneer u een smeermiddel koopt voor seks, wees dan niet bang om een ​​partner te raadplegen. Gezamenlijke selectie van een intiem product verhoogt het vertrouwen en heeft een positief effect op het versterken van relaties. Misschien heeft je partner lang over zoiets gedacht vanwege het gevoel van ongemak, maar hij was bang om het je te vertellen.

Top smeermiddelen

Sexvet − het product is zeer individueel. Elke klant heeft zijn eigen ideeën over consumentenkwaliteiten, hun voorkeuren en zelfs vooroordelen. Zeggen dat een bepaald type het beste is, is onmogelijk. Iemand die geschikt is voor lichte en waterige smeermiddelen, iemand geeft de voorkeur aan dikke en stroperige producten. Alles is strikt individueel. Er zijn slechts een paar regels.

Water-smeermiddelen zijn bijvoorbeeld meer geschikt voor frequent gebruik en klassieke vaginale seks. Ze worden gemakkelijk afgewassen en laten geen sporen na op bed en kleding. Maar watersmeermiddelen worden gemakkelijk door de huid opgenomen. Daarom moet je tijdens een lange geslachtsgemeenschap verschillende keren de gel uit de tube persen.

Een ander ding − siliconen smeermiddel. Het blijft goed op de huid en elimineert de noodzaak om smeermiddel opnieuw aan te brengen. Maar het zal moeilijker zijn om het te wassen.

Smeermiddel voor seks

Extra functies − de belangrijkste eigenschap van smeermiddel. U kunt een product kiezen voor elke levenssituatie, voor elke vorm van seks. Met hun hulp besef je de meest gekoesterde en extravagante fantasieën. Wees niet bang om te experimenteren en plezier te krijgen. Vergroot je horizon, zoek naar nieuwe sensaties.

Gebruik een stimulerende gel als je snel wilt beginnen en meer plezier aan je partner wilt geven. Het aanbrengen van glijmiddel op de penis kan worden omgezet in een interessant spel waaraan alle partners deelnemen. Zelfs als je geen erectieproblemen hebt, is het de moeite waard om een ​​glijmiddel met effecten in te nemen. Hij zal je kansen vergroten.

Een koelsmeermiddel daarentegen, zal het niveau van opwinding helpen verminderen. Het effect van aangename verkoeling wordt bereikt door het gebruik van menthol. Dit geeft het gevoel van nieuwe kleuren en helpt om de tijd van geslachtsgemeenschap aanzienlijk te verlengen. In het begin voel je iets ongewoons, dan zul je het leuk vinden.

READ  Viagra (Sildenafil) wat voor soort medicijn is zo'n actie, generieke geneesmiddelen, kopen

Menthol heeft het tegenovergestelde. − opwarmend glijmiddel dat de warmte direct op de geslachtsorganen helpt voelen. Het effect kan worden aangepast door de hoeveelheid smeermiddel te verhogen of te verlagen.

Voor hoogwaardige orale seks geschikt eetbaar smeermiddel met aroma. Sommige koppels gebruikten ditmaal eerder conventionele voedingsmiddelen voor dit doel. Maar een professionele tool overtreft hun effectiviteit. Een goed glijmiddel met een aroma dat langer aan de geslachtsdelen blijft zorgen voor een uitstekend glijeffect.

Neem een ​​beschermend glijmiddel als je de veiligheid van seks wilt vergroten. Het heeft enkele bacteriedodende eigenschappen. Helpt om te vechten met een onaangename geur van de geslachtsorganen. Maar een beschermend glijmiddel vervangt geen condoom.

Het medicijn, versterkende sensaties, zoals bijna alle paren. De componenten ervan verergeren de sensualiteit van vrouwen, helpen hen sneller een orgasme te bereiken en maken het speciaal. Mannen zijn gek op dergelijke smeermiddelen. Ze nemen seks naar het volgende niveau. Ze keren de vroegere vreugde terug en scherpen het verlangen aan.

Gekleurd vet geschikt voor seksuele spelletjes en experimenten. Zelfs seksuologen bevelen paren aan om seks zo vaak mogelijk te diversifiëren. Normale geslachtsgemeenschap is niet beperkt tot geslachtsgemeenschap. Ze bestaan ​​uit vele acties waarbij goede smeermiddelen kunnen helpen. Wees niet bang om te zoeken en te onderzoeken met je partner.

De voordelen van seks met smering

Ongeacht het type relatie, geslacht van partners en andere factoren, seks met een glijmiddel is altijd beter dan zonder. Verminderde pijn en ander ongemak. Verhoogde opwinding, vereenvoudigt de introductie van de penis. Verminderde wrijvingskracht en weerstand.

Intieme smeermiddelen en smeermiddelen om te kopen

Veel paren gebruiken condooms met glijmiddel. Maar als het belangrijkste voor u is om wrijving te verminderen, is het beter om ze in een smeermiddel te veranderen. Dit is zowel interessant als eenvoudiger en aangenamer.

Smeermiddel in de apotheek

Hoewel bijna alle soorten smeermiddelen niet tot geneesmiddelen behoren en hun verkoop niet op wetgevingsniveau is geregeld, kunnen ze bij een apotheek worden gekocht. De kwaliteit en andere eigenschappen van het product zijn niet afhankelijk van de plaats waar u het hebt gekocht. Smeermiddelen in apotheken verschillen niet van wat u bij een online winkel of een ander verkooppunt hebt gekocht.

Betere smering

Sommige producten zijn populairder in ons land. Dit zijn voornamelijk producten vervaardigd door bekende condoomfabrikanten. De vraag ernaar wordt verklaard door een brede vertegenwoordiging in winkelketens. Producten Contex en Durex zijn te vinden in elke supermarkt. Dit zijn goede producten. Maar we raden u aan aandacht te besteden aan andere merken. Misschien vindt u in hun assortiment wat goed voor u is.

J smeervet − geconcentreerd product. Verkocht als een poeder om te worden verdund met water. Van een kleine pot kunt u tot 30 liter smeermiddel krijgen. Vooral populair bij homo’s.

K smeermiddel komt ook in poedervorm. Hoogwaardig product van een gerenommeerde fabrikant. Bevat geen conserveermiddelen.

READ  Viagra (Sildenafil) dosering (25 mg, 50 mg, 100 mg), instructies, prijs

Waterglide koeling − glijmiddel op waterbasis. Geproduceerd in Duitsland, ontworpen voor vaginale seks, heeft een verkoelende eigenschap.

Gewoon glijden − een van de meest populaire producten voor anale seks. Beroemde Europese fabrikant.

Vuist glijmiddel − fisting van goederen. Het wordt beschouwd als de beste in zijn niche, en is populair bij homoseksuele en heteroseksuele paren.

Zwitserse marine − Glijmiddel op basis van siliconen, houdt lang aan en veeg niet. Verkocht in blikjes met dispenser.

Vuist zijde − siliconenvet voor sensatiezoekers. Bevat geen olie en geeft geen vlekken op het beddengoed.

Gun olie − glijmiddel op waterbasis. Het merk is gericht op homo.

Vochtig water − kwaliteitsproduct, aanbevolen voor alle soorten seks.

Garantie en retourbeleid

We begrijpen perfect hoe intiem en strikt een individueel product een smeermiddel voor seks is. En we proberen altijd de klant te ontmoeten. Klaar om het product naar het andere te veranderen. Ruilen en retourneren bij ons gebeurt zonder aanvullende voorwaarden. We waarderen elke klant.

Kwaliteitsborging − we behandelen alleen hoogwaardige producten van toonaangevende fabrikanten. Door een aankoop in onze online winkel te doen, weet u het zeker − Je ontvangt precies wat je besteld hebt. De goederen komen precies op tijd aan en voldoen volledig aan uw behoeften. Het maakt niet uit hoe extravagant ze zijn.

Kortingen en promoties

Hoewel de prijs van smeermiddelen de laagste in de markt is, voeren we ook voortdurend promoties uit en bieden we speciale voorwaarden.

Onze beloften − Dit is niet alleen een marketingtruc. Het programma “Goedkoper dan iedereen” werkt constant. Als u de verkochte goederen tegen een lagere prijs bij ons kunt vinden, geven wij u een extra korting van 5%. Dat wil zeggen, je bent gegarandeerd in staat om bij ons een glijmiddel voor seks te kopen op vijf procent goedkoper dan op de plek waar je het hebt gevonden. Dit programma is permanent, het is niet beperkt in de tijd. Onze klanten kunnen altijd het beste product voor de laagste prijs krijgen.

En nieuwe kopers kunnen smeermiddelen kopen voor de actie “10% favoriete klant.” De essentie ervan ligt hierin. Wanneer u zich voor het eerst op onze website registreert en een bestelling plaatst, ontvangt u niet alleen het geselecteerde product, maar ook een speciale kaart. Het geeft u recht op 10% korting op alle andere aankopen in onze online winkel.

Koop in bulk

We bieden de beste prijzen voor grote hoeveelheden goederen. Bij ons kunt u altijd bulkglijmiddel kopen met levering naar elke regio. In dit geval krijgt u gegarandeerd de beste prijs op de markt en hoogwaardige goederen. In onze magazijnen is er altijd voldoende smeermiddel van alle merken, typen en typen. Kies een product uit de catalogus en neem contact op met onze managers om de voorwaarden van de transactie te bespreken. We houden een voldoende aantal van elke positie in voorraad om aan de behoeften van zelfs de grootste groothandelsklanten te voldoen. Alle producten worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op kwaliteit voordat ze worden verzonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *